Mistä päänsärystä kärsit?
Tee testi täällä!

Tietosuoja

VERKOSSA KERÄTTÄVIEN TIETOJEN KÄYTTÄMINEN

Tietosuoja käsittää tällä verkkosivustolla muun muassa niiden henkilötietojen käsittelyn, jotka tulevat esiin käyttäessäsi tätä sivustoa. Noudatamme seuraavia tietosuojasääntöjä, joiden tarkoituksena on tehdä selväksi, mitä tietoja kerätään ja miten niitä käytetään.

Henkilötietolaki

Oy AGA Ab , Linde Healthcare, noudattaa henkilötietolakia. Oy AGA Ab käsittelee henkilötietojasi niin, että ne suojataan käyttäessäsi verkkosivustojamme. Oy AGA Ab saa haltuunsa henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, vain siinä tapauksessa, että itse päätät antaa nämä tiedot meille esimerkiksi lähettämällä asiakastukeemme kysymyksen sivustolla olevalla yhteydenottolomakkeella. Oy AGA Ab tai yhteistyökumppanimme käyttävät näitä tietoja vain pyytämiesi palvelujen toteuttamiseen. Oy AGA Ab ei siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Tunnistamattomat tiedot tilastointia varten

Oy AGA Ab kerää myös tietoja, joiden perusteella yksittäistä henkilöä ei voida tunnistaa. Nämä tiedot koskevat verkkosivuston käyntimääriä, verkkosivuston yksittäisten sivujen käyntimääriä sekä kävijöiden internetpalveluntarjoajien toimialuenimiä. Tietoja käytetään tilastollisiin tarkoituksiin sekä verkkosivuston parantamiseen kävijöiden tarpeiden mukaan.

IP-osoitteen käyttö

IP-osoite on numerosarja, jonka tietokoneesi saa automaattisesti, kun muodostat yhteyden internetiin. IP-osoitteen avulla verkkopalvelimet yksilöivät tietokoneesi verkossa viettämäsi ajan. Oy AGA Ab voi kerätä IP-osoitteita saadakseen tietoa siitä, miten sivujamme käytetään. Normaalitilanteessa IP-osoitteeseen ei yhdistetä henkilötietoja, mikä tarkoittaa, että käyttäjä pysyy tuntemattomana. Väärinkäyttötilanteissa Oy AGA Ab voi kuitenkin käyttää tietoja käyttäjän tunnistamiseen, jos tämän katsotaan olevan välttämätöntä liiketoimintamme, verkkosivustomme tai toisten käyttäjien suojaamiseksi.

Evästeet

Oy AGA Ab:n verkkosivustoilla käytetään tekniikkaa, jota kutsutaan evästeiksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallentuu verkkoselaimen välimuistiin. Evästeitä käytetään monilla verkkosivustoilla, ja niiden avulla käyttäjät saavat käyttöönsä erilaisia toimintoja. Evästeisiin ei missään tapauksessa kerätä muita henkilötietoja kuin ne, joiden keräämiseen annat erikseen luvan. Voit määrittää verkkoselaimesi asetukset niin, että evästeet estetään automaattisesti tai käyttäjälle ilmoitetaan aina, kun verkkosivusto sisältää evästeitä. Oy AGA Ab tarjoaa palveluna linkkejä muille verkkosivustoille, joilta saatat arviomme mukaan saada kiinnostavia tietoja. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske muita verkkosivustoja. Emme vastaa muiden sivustojen sisällöstä.
Tällä verkkosivustolla olevalla lomakkeella voit ottaa yhteyttä yritykseen ja esittää kysymyksiä sekä tilata tietoja ja materiaalia. Pyydämme näissä tapauksissa antamaan tiedot, kuten nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja muita tietoja, joita tarvitaan tilauksia seuraaviin yhteydenottoihin. Käytämme henkilötietoja tilaustesi toteuttamiseen.